Project omschrijving

TOEGANGSCONTROLE

Volt biedt u de ideale oplossing voor uw toegangscontrole met een systeem voor alle deuren, on-line, off-line en stand-alone. Door de toegangscontrole beschikt u over een systeemplatform dat de ideale oplossing
kan bieden afgestemd op uw situatie. Of het nu gaat om buitendeuren, kantoordeuren, schuifdeuren, zwenkdeuren, sluisbesturingen, liftinstallaties, lockers of garderobekasten het systeem past zich aan uw wensen aan. Mogelijke maatregelen zijn voortdurende aanwezigheidscontrole, bewaking in real-time van de deurtoestand en centrale bewaking van verder af gelegen deuren via software waarmee deuren van op afstand geopend/vergrendeld kunnen worden.

TOEGANGSCONTROLE

Volt biedt u de ideale oplossing voor uw toegangscontrole met een systeem voor alle deuren, on-line, off-line en stand-alone. Door de toegangscontrole beschikt u over een systeemplatform dat de ideale oplossing kan bieden afgestemd op uw situatie. Of het nu gaat om buitendeuren, kantoordeuren, schuifdeuren, zwenkdeuren, sluisbesturingen, liftinstallaties, lockers of garderobekasten het systeem past zich aan uw wensen aan. Mogelijke maatregelen zijn voortdurende aanwezigheidscontrole, bewaking in real-time van de deurtoestand en centrale bewaking van verder af gelegen deuren via software waarmee deuren van op afstand geopend/vergrendeld kunnen worden.

Contact Us
CONTACTEER ONS

ANDERE DIENSTEN

Volt biedt u een ruime keuze aan elektriciteitswerken, van kleine aanpassingen, herstellingen tot grotere installaties. Volt stemt de verschillende domeinen ervan voor u moeiteloos op elkaar af zodat kwaliteit en service voorop komen te staan.

VERLICHTING

VOLT begeleidt u bij deze keuze met oog voor design en een zo goed mogelijke combinatie.

READ MORE

DOMOTICA

Heel wat bedieningshandelingen vallen weg dankzij een intelligent besturingssysteem.

READ MORE

DATABEKABELING

Netwerkbekabeling biedt belangrijke voordelen. Bij nieuwbouw of geplande verbouwingswerken is het beslist een aanrader.

READ MORE

CAMERABEWAKING

Dit biedt u een compleet overzicht over uw zaak of woning zodat u bij problemen meteen de oorzaak kan achterhalen.

READ MORE

AUDIO – VIDEO

Audio en video, perfecte aflevering en installatie zijn voor VOLT vanzelfsprekend.

READ MORE

FREE QUOTE

Do you need help with electrical maintenance? Fill out this form to get in touch.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.